men men
opiekun opiekun
kobietawogrodzie kobietawogrodzie
women women
Seni

A Seni márka emberek millióinak bizalmát élvezi világszerte.

Az inkontinens emberek és tartósan betegekeket, fogyatékkal élőket gondozók számára, kiváló minőségű nedvszívó termékeket és bőrápolási megoldásokat biztosítva.

Olyan hazai és nemzetközi projekteken dolgozunk, melyek elsődleges célja az emberek inkontinenciával kapcsolatos oktatása illetve az ellátásra szoruló és fogyatékkal élő személyek aktívvá tétele. Büszkék vagyunk rá, hogy elmondhatjuk, ezzel is emeljük az ápolás minőségét.
Testünk, különböző tájai, különböző ápolást és védelmet igényelnek. A Seni Care bőrápoló termékcsalád széles választéka gyengéden tisztítja, regenerálja és hatékonyan védi a bőrt.

kórelemzés

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik nedvszívó termék a legmegfelelőbb az Ön számára, fizikai állapota és vizelettartási zavarának szintje figyelembevételével használja az úgynevezett vizeletnaplót

Válaszoljon 3 egyszerű kérdésre, és megkaphatja az Ön személyes igényeinek legmegfelelőbb terméket.

kórelemzés

gondozás

Amikor egy hozzátartozó megbetegszik, beteg vagy fogyatékkal élő gyermek születik vagy a szülők megöregszenek felmerül az ápolás-gondozás kérdése. A kialakult helyzet az egész család életét megnehezítheti függetlenül attól, hogy az ellátott személy beteg, fogyatékkal élő vagy idős és attól, hogy az ellátó személy szülő, rokon vagy szakápoló. Ezért javasoljuk, tudjon meg többet a gondozásról, a vizelet tartási nehézségek modern megoldásairól és a bőrápolásról.

Javasoljuk, tudon meg többet gondozásról, a vizelet tartási nehézségek modern megoldásairól és a bőrápolásról.

tovább

szakértőknek

A szakemberek gyakran használják az egyik legfontosabb erőforrásként a gyógyulni vágyó emberek motiváltságát.

Tisztelt Szakdolgozók! Szeretnénk segíteni a vizelettertási nehézséggel küzdő emberekkel való munkájukat, ezért egy átfogó információbázist kínálunk, nedvszívó és bőrápoló termékek bemutatásával, hogy ezzel is növeljük a hozzáértésüket.

tovább