Seni Lady vagy hagyományos egészségügyi betétek

Néhány nő nem tudja, hogy mit tegyen, ha kiderül, hogy inkontinens. Vannak, akik próbálják elrejteni a problémát vagy házi módszerekkel akarják kezeli. Papírvattával védik a fehérneműjüket vagy hagyományos, vastag egészségügyi betétet ragasztanak bele. Ez a megoldás azonban nem elég jó és számos problémát kell kezeli – a kellemetlen szagokat, a szivárgást, a gyakori betétcserét és az állandó nedvesség érzetet.

Vannak olyan nők akik úgy döntenek, hogy felkeresnek egy orvost, megkérdezik a gyógyszerészt vagy egy baráttól kérnek tanácsot, és más megoldást találnak – urológiai betétet, amely komfortérzetet biztosít az egész nap folyamán és igazán diszkrét.

Miért a Seni Lady?

Mi a különbség azok között a megoldások között és miért hatékonyabb az urológiai betét inkontinencia kezelésénél? A vérnek és a vizeletnek az állaga eltérő, így a nedvszívó eszköznek is különbözőnek kell lennie.

Figyelje meg mi a különbség a hagyományos egészségügyi betétek és a Seni Lady urológiai betét között:
Paraméterek
Hagyományos egészségügyi betétek
Seni Lady urológiai betétek
Szag Nem véd a kellemetlen szagok ellen Különleges Odour Stop tulajdonsággal bírnak, amely megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását
Frisesség Az alacsony nedvszívó kapacitásának köszönhetően gyakori cserét igényel. Nagy nedvszívó kapacitás – akár 4x nagyobb mint a hagyományos egészségügyi betété. Órákon át segít frissnek maradni.
A testhez való illeszkedés átnedvesedést követően A nedvszívó mag összecsomósodhat és a betét deformálódhat miután vizelettel érintkezik. Anatómiai formájának köszönhetően jól illeszkedik a testr még azt követően is, hogy a nedvszívó mag benedvesedett.
A felszívás gyorsasága és hatékonysága/szárazság érzet A kezdeti nedvszívás gyors. De a nedvesség nyomás hatására visszaszivárog. A nedvszívás csak azokon a helyeken megy végbe, ahol a vizelet a betéttel találkozik. A felszín nedves maradhat és tapintása kellemetlen. A nedvesség elvezetődik a betét felszínén a nedvszívó magba a különleges, nem szőtt EDS rétegnek köszönhetően. A nedvszívás gyors és a nedvesség nem szivárog vissza nyomás hatására így a betét külső rétege is száraz marad.
Bőr biztonsága Nagyobb a bőr irritáció kockázata az állandó nedvesség miatt.
  • Légáteresztő külső borítás amely engedi a bőrt lélegezni, és amely csökkenti a bőr irritáció kockázatát.
  • Nem tartalmaznak latexet (Latex free), amely minimálisra csökkenti az allergiás reakciók kialakulását.
Kiegészítő védelem
  • A hidrofób álló védőgát, megakadályozza az oldalirányú szivárgást.
  • A széles ragasztófelület segítségével biztonságosan rögzíthető a fehérneműbe.
  • A nedvszívó mag középső részére gyakorolt nyomás elősegíti a nedvszívást.

Amennyiben Önnek megbízható, diszkrét védelemre van szüksége, hogy minden nap frissnek érezze magát és száraz maradjon – válassza a Seni Lady.