Aktív férfiak számára

A legtöbb ember aki aktívan szereti az idejét eltölteni, nem tudja mihez kezdjen amikor az inkontinencia problémájával találkozik. A legtöbb esetben megpróbálják elrejteni gondjukat és nem szívesen kérnek tanácsot partnerüktől és orvosuktól sem. Ezeket a személyeket zavartá teszi és eltávolítja barátaiktól, családjuktól a probléma.

Nem kell hogy így legyen. Az első lépés, hogy a problémát kezelni lehessen, hogy tovább kell látni a szégyen és zavartság felett. Keresse fel orvosát és kezdjen nedvszívó termékeket használni, amelyek védik a fehérneműt. Ez még ma is kényes, tabu témát jelent egyes emberek számára. Ha inkontinenciát tapasztal ne habozzon tanácsot kérni orvosától, gyógyszerészétől.

Próbálja ki a Seni Man urológiai betétet és a Seni Active egyszer használatos nadrágokat, hogy továbbra is aktív maradhasson.

A Seni Man urológiai betéteket azoknak tervezték, akik biztonságot, kényelmet és teljes diszkréciót szeretnének problémájuk ellenére. Ezek a betétek kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek, anatómiailag formáltak, legjobb illeszkedést biztosítanak és szabad mozgást.

A Seni Acitve egyszer használatos nadrág tökéletes megoldás aktív életvitelt élők számár, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot. Ezek a prémium termékek megbízható védelmet nyújtanak. Egyszerűen fel és levehetőek - akárcsak egy hagyományos alsó.